Aktualizacja na koniec października

AKTUALIZACJA na 18 październik – jeszcze 13 dni do BIESIADY!

1. Pakiet Medicover Sport działa. Program ruszył 1 października, 20 tego miesiąca kończymy zapisy na chętnych do grupy listopadowej.Osoby chętne muszą się zgłosić się do biura gdzie wybierzecie dla siebie swojej rodziny odpowiedni pakiet i wypełnicie odpowiednie deklarację i otrzymacie instrukcje, co dalej!

2. Odpalamy pakiet sportowy Medicover Sport dla „S” Szczygłowice. Zapisy dla członków szczygłowickiej Solidarności u kolegów w biurze na Górniczej. Na dniach platforma ruszy dla Was. Problem rodzi się w bólach, tak jak tracą się kilogramy na siłce.

3. Biesiada 2021.Impreza już za 13 dni, 30 października w Restauracja Biały Domek w Paniówkach. Od rana zapisujemy do stołów i zgłaszamy się po zaproszenie i zaznaczamy gdzie siedzimy. Mamy trzy sale do wyboru. Będzie DJ i 2 zespoły. Zabawa na bogato w najlepszym wydaniu knurowskiej „S”.

4. Zapisy na 3-dniową wycieczkę na Węgry prawie zakończone! Mamy 4 wolne miejsca. Kto pierwszy, tan lepszy. Koszt, 500zł od osoby. Termin 05-07.11.2021. Wpłacamy po 10 października całość! Wyjazd w piątek 05 listopada wcześnie rano. Budapeszt w najlepszym wydaniu.

5. Ruszyły zapisy na „Statek Miłości” w wydaniu Andrzejkowym. 400zł od osoby i rejs po Bałtyku do krainy wikingów. 3 poprzednie edycje pokonane przez pandemie, jak z tą?Zapisy od dziś w biurze. Takich Andrzejek nie da Wam nikt!

6. Rodzinna jednodniówka do kopalni srebra w Tarnowskich Górach okazała się fajnym wypadem rodziców z dziećmi. Dlatego dajemy wam 3 termin. 13 listopada 2021, godz 09.00. Mamy jeszcze wolne miejsca! Cena 50zł od osoby. W programie kopalnia, sztolnia, pyszny obiadek z deserem i coś na pamiątkę dla naszych dzieci.

7. PLAY odpalamy 11 grupę (drugą paczkę 22 numerów). Problemy ze skanami dowodów, z RODO, a jednak program działa już prawie dwa lata i jest w nim zapisanych już ponad 350 osób. Osoby które wkrótce dostaną sms, proszone będą zgłosić się do biura po odbiór kart i podpisanie umów. Wkrótce poinformujemy tych, co są najdłużej u nas o bonusie, jeśli będą chcieli być dalej. Bedzie to dodatkowe 5GB netu!

8. Oddziałówka w Hajerówce.Za 20 zł od członka i 120 zł od nie członka mamy najlepsze imprezy oddziałowe na naszej kopalni. W tym roku już prawie każdy termin zajęty, ale próbujcie. Może się coś znajdzie.Nie masz gdzie zorganizować imprezy? Już masz! Sala nawet na 60 osób!

9. Prawnik w Solidarności działa i ma już 500 zapisanych uczestników programu. Przypominamy, macie to w ramach składek i warto się zabezpieczyć zawczasu. Usługa pomogła już kilku z Was.

10. W środy jak urzędy wydłużyliśmy godziny pracy do 18.00. Teraz każdy zdąży podejść. Jeśli chcecie w tym dniu chwilówkę to trzeba ten fakt zgłosić, by zabezpieczono dla was odpowiednią kwotę.

11. Przygotowujemy akcję paczka 2021. Kufle już mamy. Kalendarze trójdzielne już też. Szukamy najlepszego mięska i najwyborniej wódeczki. A co!

12. W czwartek wieczorem ruszamy do Luksemburga. Nie ma naszej zgody na niszczenie polskiego górnictwa i polskiej energetyki. Jedziemy tam jako jedyny związek na naszej kopalni!

13. Rozwiązujemy wasze problemy na bieżąco. Czasami jako jedyni. I nie ma za co. Jesteśmy dla was.

😀