AKTUALIZACJA NOWOROCZNA

AKTUALIZACJA noworoczna 2022Mamy 2022 rok. Jesteśmy najliczniejszym związkiem zawodowym na naszej kopalni. Jesteśmy Solidarnością! Oto co dalej będziemy proponować wam w nowym roku.

1. Pakiet Medicover Sport działa i w knurowskiej i szczygłowickiej „S”. Program ruszył 1 października, ruszyły zapisy na chętnych do grupy styczniowej. Mamy już 120 zapisanych na samym Knurowie.Osoby chętne muszą się zgłosić się do biura gdzie wybierzecie dla siebie swojej rodziny odpowiedni pakiet i wypełnicie odpowiednie deklarację i otrzymacie instrukcje, co dalej! A potem prosto na siłownie lub basen.

2. PLAY ruszamy z 12 grupą na nowych warunkach. Teraz 17,22 zł i 30 GB Internetu. Program dział już ponad dwa lata i mamy w nim ponad 350 osób.Kolejne grupy będą zmieniały umowy po upływie 24 miesięcy. Zapisy do 12 grupy do piątku 07 stycznia.

3. Prawnik w Solidarności działa i ma już 500 zapisanych uczestników programu. Przypominamy, macie to w ramach składek i warto się zabezpieczyć zawczasu. Usługa pomogła już kilkunastu z Was.

4. Oddziałówka w Hajerówce.Za 20 zł od członka i 120 zł od nie członka mamy najlepsze imprezy oddziałowe na naszej kopalni. W nowym roku mamy jeszcze dużo wolnych terminów. Gorzej z komuniami.Nie masz gdzie zorganizować imprezy? Już masz! Sala nawet na 60 osób!

5. W środy jak urzędy wydłużyliśmy godziny pracy do 18.00. Teraz każdy zdąży podejść. Jeśli chcecie w tym dniu chwilówkę to trzeba ten fakt zgłosić, by zabezpieczono dla was odpowiednią kwotę.

6. Zakończyliśmy akcję paczka 2021. Wydaliśmy 1070 paczek. Najlepszych na kopalni! W paczce była duża porcja mięsa na Święta, kalendarz trójdzielny, flaszka karafka i kufel. Zabrakło kufli, więc kto nie dostał, proszony jest w teraz o odebraniu go z biura.

7. Szykujemy terminy i dobre ceny na Wakacje 2022. Postaramy się je wam przedstawić na weekend. Na dziś na pewno będą Łazy, Mrzeżyno, Rowy nad polskim morzem, Gliczarów w Tatrach oraz Czarnogóra. Szukamy jeszcze dobrych ofert za granicę.

8. Szykujemy atrakcje na Ferie. Będzie kopalnia Guido w Zabrzu z obiadkiem i Park Wodny Suntago. Do tego ekipa narciarzy wyjeżdża od nas w góry. Szczegóły na dniach.

9. Planujemy Babski Comberek 2022. Szczegóły wkrótce.

10 Kończymy wydawanie voucherów do Beebeelandia w Knurowie. Za 10 zł macie 3 godziny zabawy i ciastko i kawę dla opiekuna. Voucher możecie wykorzystać w dowolnym terminie.

11. Załatwiliśmy 650 zł dodatku tzw. karpiowe do wypłaty już w tym miesiącu.

12. Rozwiązujemy wasze problemy na bieżąco. Czasami jako jedyni. I nie ma za co. Jesteśmy dla Was.