AKTUALIZACJA NA NOWY ROK 2023

1. Pakiet Medicover Sport działa już ponad rok i w knurowskiej i szczygłowickiej „S”. Program ruszył 1 października 2021 roku, od jutra zaczynamy zapisy chętnych do grupy styczniowej. Osoby chętne muszą się zgłosić się do biura gdzie wybierzecie dla siebie swojej rodziny odpowiedni pakiet i wypełnicie odpowiednie deklarację i otrzymacie instrukcje, co dalej!

2. PLAY odpaliliśmy 17 grup, a w programie mamy już ponad 500 uczestników. Kolejne grupy kończą dwuletnią umowę i przechodzą na nowe warunki tj. 17,22zł i 40 GB netu! Trwają zapisy do 18 grupy. Osoby chętne zapraszamy do biura.

3. Oddziałówka w Hajerówce. W nowym roku mamy wolne terminy, ale pamiętajcie, kto pierwszy ten lepszy. Cena na 2023 zostanie podana do końca tygodnia.

4. Prawnik w Solidarności działa, pomaga i ma już 500 zapisanych uczestników programu. Przypominamy, macie to w ramach składek i warto się zabezpieczyć zawczasu. Usługa pomogła już wielu z Was.

5. Zakończyliśmy akcję paczka 2022. Wydaliśmy 1100 paczek. W paczce była duża porcja mięsa na Święta, kalendarz trójdzielny, flaszka, kawa, miód i kufel dla panów, a kalendarzyk dla pań. Kto jeszcze nie odebrał paczki ma czas do dzisiaj do 15.00 by się zapisać.

6. Biesiada 2022 wyjątkowo ze względu na żałobę odbędzie się 14 stycznia w Białym Domku w Paniówkach. Będzie się działo!

7. 500 zł dodatku tzw. karpiowe do wypłaty już 10 stycznia.

8. Flapsy wzrosły dziś z 30zł na 52,35zł za dniówkę.

9. Do końca tygodnia przygotujemy cenowo ofertę wakacyjną na 2023 rok. Na razie daliśmy wam rozpiskę miejsc.

10. Rozwiązujemy wasze problemy na bieżąco. Dosiego roku.

😀